UDGIVELSER

NORD

Mit album på LP, CD og streaming, med frie fortolkninger af danske og nordiske folkeviser.

“NORD” er i høj grad inspireret af min kærlighed til både norden og naturen. For mig har musikken og naturen altid været forbundet med hinanden igennem forskellige associationer. Det afspejler sig her i det organiske, og til tider lidt mørke univers, hovedsageligt gennem min dobro, akkompagneret af kontrabas. Disse instrumenter er den røde tråd i lydbilledet. 

Dobroen og dens lyriske klang, er for mig det oplagte instrument til at oversætte folkeviserne i mine egne frie fortolkninger, hvor mit valg har været et forholdsvis nøgent og upoleret instrumentalt lydbillede, som kun undtagelsesvis er erstattet af vokal og et lidt bredere akkompagnement.

Nummeret “Sofdu Unga Ástin Min” er i øvrigt med på en kompilation LP/CD der udgaves af DALI SPEAKERS (High End højttalere).

Emil Viberg - NORD - fortolkninger af nordiske folkeviser på dobro

NORD – LIVE

Jeg kan opleves live med musikken på pladen og fortolkninger der er kommet til senere. Til koncerterne medbringer jeg Elias Hänninen der akkompagnerer på kontrabas.
Læs mere om BOOKING HER.

BESTIL LP/CD

Du kan her bestille NORD på LP eller CD. Det foregår på den måde, at du sender din bestilling via nedenstående↓↓ formular. Betalingen foregår meget enkelt med MobilePay. Når din bestilling er sendt afsted bekræfter jeg det på mail, sammen med nummeret der skal bruges til at betale med MobilePay.Når betalingen er registreret sender jeg bestillingen til dig.

PRISER

Pris for LP (album) er kr. 200,- + forsendelse/emballage kr. 60,-
Pris for CD er kr. 120,- + forsendelse/emballage kr. 35,-

Bestil på mail eller telefon, HER.