Guitarundervisning København

Guitarundervisning København

Guitarundervisning København

Guitarundervisning København

GUITARUNDERVISNING KØBENHAVN

Jeg underviser også i LAP STEEL, PEDAL STEEL og DOBRO.


.
Guiratundervisning København – jeg tilbyder uformel undervisning, der vægter musikalitet og spillelyst højest.

Om mig
Jeg har masser af erfaring som live-musiker, og har siden jeg forlod konservatoriet i Aarhus spillet med en bred vifte af artister og bands (Mads Langer, Dopha, Jonah Blacksmith, Ida Laurberg m.fl.). Siden jeg først fik en guitar i hånden, har jeg været dybt optaget af, hvordan man lyder og fraserer godt. Jeg har dykket ned i alverdens teknikker og har spillet ret meget forskelligt musik – og har derudover en stor kærlighed for steel-guitar, som jeg bruger i de fleste sammenhænge, jeg spiller i.

Om undervisningen
Jeg lægger vægt på, at undervisningen skal være et inspirerende og trygt rum, hvor vi sammen finder ud af, hvordan du kan udtrykke dig bedst muligt på instrumentet. Det kan være at dykke ned i et nummer eller nørde en teknik, rette op på “dårlige vaner”, arbejde med visuelt overblik over gribebrættet – eller lige præcis hvad du gerne vil arbejde med. Jeg kan også hjælpe med de mere faglige ting, hvis du f.eks. skal søge ind på MGK eller konservatoriet.

Den første lektion
Vi vil starte stille og roligt ud og snakke om, hvor du gerne vil hen med dit spil, og hvad for noget musik, du dyrker. Hvis du har noget mere specifikt, du gerne vil have sparring på, så kan vi starte der. Hvis du vil undervises i f.eks. pedal steel, vil det være ideelt, at du har din egen med. Hvis du ikke spiller på/ejer det instrument endnu, kan du prøve mit, og vi kan bruge første time på at gennemgå de basale muligheder i instrumentet, så du kan se, om det er noget for dig.
.

Se lidt flere lydklip HER.
.


Guitarundervisning KøbenhavnGuitarundervisning PRISER

Gratis prøvetime (30 min.)
30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 350 kr.
60 minutter: 450 kr.
Priserne er for enetimer.

Undervisningen foregår hos mig på Nattergalevej, 2400 Københvn NV.

KONTAKTOPLYSNINGER – Guitarundervisning København

Guitarundervisning København - Emil VibergGuitarundervisning København - Emil Viberg